Matrilab de acum si online

Matrilab de acum si online
Serviciile Matrilab pot fi gasite de acum si online. Prin intermediul acestui website, ne-am propus facilitarea interactiunii cu clientii nostri. Suntem prima fabrica de matrite din intreaga tara, iar scopul nostru principal este de a le oferi tuturor romanilor matrite rezistente, de calitate, la preturi corecte, iar apoi lumii intregi.

Povestea noastra incepe in 2018, pe cand eram producatori de garduri din beton si am hotarat sa ne producem propriile matrite, fortati fiind de preturile mari ale matritelor existente pe piata. Dupa numeroase incercari si experimente ne-am construit singuri utilajul pentru producerea matritelor.

Am testat, de asemenea, multe materiale pana sa ajungem la cel perfect pentru matritele noastre. Un material suficient de flexibil, care sa permita o decofrare usoara, dar suficient de dur incat sa reziste la socuri mecanice si la turnari multiple.

In anul 2019 am lansat pe piata produsul nostru, care a devenit foarte popular datorita preturilor mici, dar si datorita retetei de fabricare a betonului, care in combinatie cu matritele noastre confera placilor un aspect fin, lucios si lipsit de pori.

Punem la dispozitie o gama variata de matrite, cu diferite modele si texturi. Ne adresam atat producatorilor din industria prefabricatelor din beton/ipsos, cat si persoanelor fara experienta, care doresc sa isi realizeze singuri aceste produse.

Pe website-ul nostru gasiti toate detaliile despre produsele noastre, proiecte realizate de noi, si nu in ultimul rand diverse articole interesante la sectiunea de noutati. Va invitam sa ne urmariti in continuare, pentru a descoperi alaturi de noi diverse proiecte!

Echipa Matrilab!
Categorii

Suport clienti Luni- Vineri: 08:00 - 18:00
Sambata: 08:00 - 14:00

0771580985 0767144712 contact@matrilab.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!