Materiale necesare pentru realizarea de monumente funerare

Materiale necesare pentru realizarea de monumente funerare
Desi este un subiect delicat, despre un aspect care cu siguranta ne-am fi dorit sa nu existe. La un moment dat, in viata, este necesar sa ne gandim si la monumente funerare.

Sa pierzi o persoana draga, nu este un lucru usor, dar tocmai din respect si iubire pentru aceasta, vei vrea ca monumentul funerar sa fie unul aspectuos, dar si rezistent.

La noi in tara, majoritatea monumentelor funerare se realizeaza din marmura, deoarece confera eleganta, este usor de lucrat cu ea si se mentine bine in timp, dar si pretul este foarte ridicat.

Partea buna este ca, exista si alte variante de monumente funerare, mult mai avantajoase, cum ar fi monumentele funerare turnate din beton si praf de marmura cu ajutorul matritelor.Realizarea de monumente funerare cu ajutorul matritelor

Fie ca esti o companie care se ocupa cu realizarea monumentelor funerare, fie ca iti doresti pur si simplu sa te asiguri ca realizezi locul de veci exact asa cum ti-ai dorit, noi iti putem oferi o solutie mai simpla si mai putin costisitoare.Matrilab iti pune la dispozitie matrite pentru monumente funerare, diverse modele, care sa se potriveasca ficarui gust, dar si fiecarei religii.

Matritele noastre sunt realizate dintr-un plastic siliconat foarte flexibil, rezistent la uzura si la socuri mecanice.

Acestea ofera rezistenta la peste 500 de turnari si asigura o decofrare usoara.Matritele sunt realizate pentru turnarea de monumente funerare din beton si praf de marmura.

Matrilab ofera reteta, atat scrisa, cat si in format video, si consultanta in procesul tehnologic.

Asadar, nu ai nevoie de experienta in domeniu pentru a putea obtine cruci perfecte, lucioase si fara pori.

Livrarea produselor Matrilab – Fabrica de matrite, se realizeaza a doua zi in toata tara, pentru ca produsele noastre sunt mereu existente in stoc, iar modelele in continua crestere.

Povestea Matrilab incepe in 2018, pe cand eram produceam garduri din beton, iar ulterior am luat hotararea de a produce propriile noastre matrite.

Am testat foarte multe materiale pana am ajuns la cel optim pentru producerea matritelor. Un material care sa fie suficient de flexibil incat sa permita o decofrare usoara, dar si o duritate suficienta, astfel incat sa reziste la socuri mecanice si multe turnari.

Mai apoi, am creat reteta perfecta pentru beton, care odata combinate cu matritele noastre, confera placilor un aspect fin, lucios si lipsit de pori.

Aceasta, dar si pretul accesibil, au adus popularitatea bine meritata produselor noastre.
Categorii

Suport clienti Luni- Vineri: 08:00 - 18:00
Sambata: 08:00 - 14:00

0771580985 0767144712 contact@matrilab.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!