Stimati clienti, va informam ca echipa Matrilab nu efectueaza livrari in perioada 01.05.2024-06.05.2024. Comenzile plasate incepand cu data de 26.04.2024 se vor livra incepand cu data de 07.05.2024. Va multumim! Sarbatori fericite!

Cum se intretine gardul de beton iarna

Cum se intretine gardul de beton iarna
Intretinerea gardului de beton in timpul iernii depinde in mare masura de conditiile meteorologice locale si de gradul de expunere la intemperii. Iata cateva sfaturi generale pentru a va ajuta sa va pastrati gardul de beton in stare buna pe timpul iernii:



Curatare
Inainte de a incepe sezonul rece, curatati gardul de beton pentru a indeparta murdaria, frunzele si alte detritusuri. Puteti utiliza o perie sau un furtun cu apa pentru curatare.

Siguranta impotriva inghetului
Daca locuiti intr-o zona cu ingheturi frecvente, ar fi bine sa aplicati un strat de siguranta impotriva inghetului pe gardul de beton. Aceasta poate fi o solutie speciala pentru protectie impotriva inghetului sau chiar un strat de ulei de silicon, care poate ajuta la prevenirea deteriorarii cauzate de inghet si dezghet repetate.

Impermeabilizare
Daca gardul de beton are fisuri sau crapaturi, este important sa le reparati inainte de iarna. Apa care se acumuleaza in fisuri poate cauza daune suplimentare atunci cand ingheata. Folositi un material de umplere sau etansare adecvat pentru a repara fisurile.

Evitati contactul cu sarurile de dezghet
In multe locuri, se utilizeaza saruri de dezghet pentru a topi gheata si zapada de pe strazi si trotuare. Aceste saruri pot cauza daune gardului de beton, asa ca incercati sa evitati contactul direct cu ele. Puteti proteja gardul acoperindu-l cu o folie sau material plastic in timpul perioadelor in care sarurile de dezghet sunt utilizate.

Indepartarea zapezii
Daca se acumuleaza zapada in jurul gardului, curatati-o in mod regulat pentru a preveni acumularea excesiva de greutate si pentru a reduce presiunea asupra gardului.

Protejati vegetatia din apropiere
Asigurati-va ca nu lasati zapada sau gheata sa se acumuleze pe crengile copacilor sau arbustilor din apropiere, deoarece acestea pot cadea pe gard si cauza daune.

In general, intretinerea gardului de beton in timpul iernii implica masuri preventive si de protectie impotriva factorilor care ar putea cauza daune structurii. Daca observati daune semnificative sau crapaturi mari in gard, ar trebui sa consultati un profesionist pentru repararea acestora.



De asemenea, daca considerati ca este necesara schimbarea gardului, va recomandam sa il realizati chiar dumneavoastra, cu ajutorul matritelor de la Matrilab. Dispunem de foarte multe modele deosebite, la preturi accesibile.
 
Categorii

Suport clienti Luni- Vineri: 08:00 - 18:00
Sambata: 08:00 - 14:00

0767144712 0771580985 contact@matrilab.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!