Cum sa construiesti un gard pe o suprafata inclinata

Cum sa construiesti un gard pe o suprafata inclinata
Sa construiesti un gard pe o suprafata inclinata nu este o sarcina usoara, dar cu cativa pasi esentiali, aceasta poate fi realizata cu succes. Vom explora pasii importanti pentru a ridica un gard in panta, de la pregatirea terenului pana la montarea finala a gardului.

Pregatirea terenului si obtinerea autorizatiei
Primul pas este obtinerea autorizatiei de construire de la primarie si masurarea precisa a terenului. Delimiteaza zona pentru gard si niveleaza terenul pentru a asigura o montare corecta.

Constructia fundatiei si montajul stalpilor
Creeaza un cofraj de lemn pentru fundatie si sapa gropi pentru montarea stalpilor de sustinere. Urmeaza sa montezi stalpii de sustinere la distante egale si la o inaltime corespunzatoare.Turnarea betonului
Toarna betonul in jurul stalpilor si in cofrajul fundatiei si niveleaza-l cu un drepatar sau o mistrie.
Specificatiile cu privire la timpul de uscare, difera in functie de tipul de ciment. Este necesar sa tii cont si de recomandarile cu privire la udarea fundatiei dupa turnare, pentru a impiedica formarea fisurilor si scaderea durabilitatii. Atunci cand acestea s-au uscat complet, indeparteaza cofrajul si continua constructia gardului.


Montarea finala si finisarea
Este momentul sa instalezi placile de gard. Placile se introduc de sus in jos, una cate una, pana la completarea panoului. Un panou poate fi format din 3 sau 4 placi de gard, in functie de inaltimea pe care doresti sa o aiba gardul tau.Prin urmarea acestor pasi si cu ajutorul instrumentelor potrivite, vei putea ridica un gard pe o suprafata inclinata cu succes si eficienta.
De asemenea, la Matrilab ai o gama variata de modele deosebite de matrite de gard, de o calitate superioara, cu ajutorul carora poti obtine placi de gard extraordinare.


 
Categorii

Suport clienti Luni- Vineri: 08:00 - 18:00
Sambata: 08:00 - 14:00

0771580985 0767144712 contact@matrilab.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!