Matrite panouri decorative 3D

Matrilab ofera matrite de panouri decorative 3D de o calitate superioara, realizate dintr-un plastic siliconat foarte flexibil, rezistent la uzura si socuri mecanice.

Matritele noastre pentru panouri decorative 3D asigura o decofrare usoara si rezistenta la peste 500 de turnari.

Oferim RETETA (video si scrisa) cu cantitati, mod de utilizare, montaj  si recomandari de materiale (ipsos, adeziv, ciment, etc) pentru obtinerea unor placi perfecte, lucioase si fara pori. 

Dupa ce primesti matritele, contacteaza-ne pe whatsapp la +40 767 144 712 si vei primi reteta video si scris. Nu ai nevoie de experienta in domeniu pentru a obtine placi perfecte, luciose si fara pori daca respecti reteta noastra.

Livrarea se face a doua zi in toata tara, deoarece produsele exista mereu in stoc, iar modelele sunt in continua crestere.

Daca vrei sa cumperi matrite de panouri decorative 3D, iti poti alege si matrite piatra decorativa care se vor potrivi cu acestea.

Cele mai mici preturi, online si offline! 

Matrite rezistente la preturi corecte!

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Daca continuati sa utilizati acest website, vom presupune ca sunteti de acord cu asta.