Povestea noastra incepe in 2018, pe cand eram producatori de garduri din beton si am luat hotararea sa ne producem singuri matritele, fortati fiind de preturile foarte mari la matritele existente pe piata.

Matritele acelea erau aduse din Ucraina, iar pretul lor ajungea la 100 de euro bucata. Dupa multe incercari si experimente, cu resurse financiare proprii si fara absolut nicio experienta in domeniu, am reusit sa ne construim singuri utilajul pentru producerea matritelor.

Am testat foarte multe materiale pana am gasit materialul perfect pentru producerea matritelor. Un material suficient de flexibil incat sa permita decofrarea usoara, dar si suficient de dur incat sa reziste la socuri mecanice si multe turnari.

Am creat reteta perfecta pentru beton, care in combinatie cu matritele noastre confera placilor un aspect fin, lipsit de pori si lucios. In anul 2019 am decis sa scoatem pe piata produsul nostru, care a castigat popularitate datorita pretului de 4 ori mai mic, dar si a retetei de fabricare a betonului.

Va punem la dispozitie o gama variata de matrite precum: matrite gard, matrite stalpi, matrite panouri decorative, matrite piatra decorativa, matrite monumente funerare si matrite pavaj.

Detinem diferite modele si texturi de matrite care imita piatra, lemnul, caramida, animale si motive 3D, abstracte, futuriste, simple si clasice.

Ne adresam atat producatorilor din industria prefabricatelor din beton/ipsos, cat si persoanelor fara experineta, care vor sa isi faca singure aceste produse.

Beneficii

Suntem prima fabrica de matrite din Romania, iar misiunea noastra este sa oferim tuturor romanilor matrite rezistente la preturi corecte, iar apoi lumii intregi.

De ce sa alegi matritele noastre?

Suntem producatori si iti oferim pretul cel mai mic de pe piata

Rezistenta garantata la foarte multe turnari si socuri mecanice

Iti oferim reteta si consultanta pentru placi perfecte si lucioase

Gama variata de modele, in continua crestere

Livram a doua zi in toata tara, toate modelele fiind in permanenta pe stoc

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Daca continuati sa utilizati acest website, vom presupune ca sunteti de acord cu asta.