Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, consumatorul are dreptul sa notifice in scris S.C. Thermoform Process S.R.L. retragerea din contractul la distanta, fara a justifica decizia de retragere si fara a suporta alte costuri, in termen de 14 zile calendaristice, calculat de la data intrarii in posesia fizica a produsului/produselor.

Ca atare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produselor comandate, sa notifice in scris, printr-un e-mail, transmis la adresa contact@matrilab.ro decizia sa de a renunta la produsele comandate.

Aveti obligatia ca in termen de cel mult 14 zile de la data comunicarii deciziei de retragere sa returnati produsele la urmatoarea adresa: Com. Calopar, Sat Calopar, Nr. 639, Dolj. Produsele returnate vor fi insotite de o copie a facturii cu care au fost livrate si a dovezii de plata.

S.C. Thermoform Process S.R.L. va restitui clientului contravaloarea produselor comandate, in termen de 30 zile calendaristice de la data receptionarii acestora la adresa mai sus-mentionata. In cazul in care produsele nu au fost receptionate in 14 zile de la data comunicarii, S.C. Thermoform Process S.R.L. va restitui contravaloarea produselor ce fac obiectul returnarii imediat ce acestea vor fi receptionate.

Contravaloarea produselor se va restitui in contul bancar furnizat in scris de catre client dupa receptionarea returului de catre S.C. Thermoform Process S.R.L.

In toate cazurile, cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client.

Suma rambursabila, si virata in contul clientului va fi aferenta doar produselor comandate. Nu se storneaza si contravalorea transportului. Factura de stornare va cuprinde doar pozitiile aferente produselor, nu si transportului.

In cazul in care clientul doreste returul partial al unei comenzi, adica numai a unor produse din comanda, S.C. Thermoform Process S.R.L. va restitui numai contravaloarea produselor pe care clientul doreste sa le returneze, fara a returna costul ocazionat de livrarea produselor. Si in acest caz costul generat de returul produselor va fi suportat de catre client.

Produsele care urmeaza a fi returnate trebuie sa fie nefolosite, intacte, nedeteriorate si impachetate corespunator.

Returnarea produselor

Potrivit legislatiei in vigoare, CUMPARATORUL are dreptul sa notifice in scris VANZATORUL ca renunta la cumparare fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului cu suportarea cheltuielilor de returnare.

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi:

1. Completeaza formularul de retur de mai jos;
2. Contacteaza SC Thermoform Process SRL la adresa de email contact@matrilab.ro si transmite formularul (click aici pentru descarcare).

ATENTIE! Daca produsele a caror returnare prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri mecanice sau, dupa caz accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a retine o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

In cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acesuia se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la inregistrarea cererii de retur, in contul bancar furnizat in scris de catre client. Suma rambursabila, si virata in contul clientului va fi aferenta doar articolelor comandate.

Nu se storneaza si contravaloarea transportului. Factura de stornare va cuprinde doar pozitiile aferente produselor nu si transportului.

Prin completarea acestui formular sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului www.matrilab.ro, conform Termenilor si Conditiilor magazinului.

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Daca continuati sa utilizati acest website, vom presupune ca sunteti de acord cu asta.